Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Zakaj izbrati slušni aparat ReSound

Zakaj se odločiti za slušni aparat ReSound ter prednosti tehnologij, ki jih ti ponujajo.

Tako zveni prihodnost

ReSound je že od leta 1943 predan izboljševanju kakovosti življenja oseb z naglušnostjo ter njihovih družin in bližnjih.

Inovativne rešitve ReSound združujejo izvirno miselnost, razvoj ter zasnovo s preverjenimi in zanesljivimi tehnologijami, ki izhajajo iz poglobljenega uvida v akustiko ter razumevanja uporabnikov slušnih aparatov. 

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Naravna izkušnja poslušanja

Naravna izkušnja poslušanja pomeni, da se zmeraj zavedate okolja in zvokov okoli sebe ter tako ohranjate orientacijo v prostoru, tudi ko se osredotočate na poslušanje nečesa, kar vas še posebej zanima. Naravna izkušnja pomeni, da lahko svojo pozornost brez težav preusmerjate med različnimi viri in smermi zvokov v prostoru.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Inovativne rešitve

Z združevanjem rezultatov naših raziskav v štiri temelje pametne tehnologije ReSound "Smart Hearing" se lahko osebe, ki se soočajo z naglušnostjo, bolj kot kadarkoli prej tesneje povežejo z okolico.

Osebe, ki živijo z naglušnostjo, so v samem središču miselnosti ReSound. ReSound se trudi, da bi v svetu, ki je vedno pametnejši, razmišljali na široko ter presegli običajna pričakovanja in z močjo zvoka spremenili življenja naglušnih. Spremenili v življenja, ki vrnejo moč sluha, in omogočijo, da se sporazumevate bolje ter počnete vse, kar ste lahko počeli, preden so nastopile vaše težave s sluhom.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Slišite več, kot ste mislili, da je mogoče

Svet je poln zvokov, ki jih ne želimo pogrešati: glasovi bližnjih, glasba, zvok žoge, ki jo odbijamo, celo piskanje semaforja na prehodu za pešce. Naši možgani so opremljeni z neverjetno sposobnostjo, da razvozlajo zvoke in so opremljeni z različnimi načini za spoprijemanje s hrupom. Napredne tehnologije ReSound v celoti izkoriščajo te sposobnosti ter omogočajo, da slišite prav tisto, na kar se želite osredotočiti.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Udobnost in diskretnost

ReSound načrtuje in izdeluje slušne aparate od znotraj navzven. To je edina pot do učinkovite enostavnosti ter lepote. Vsa tehnologija slušnih aparatov ReSound je ustvarjena za udobje, trajnost in preprostost. Slušni aparati so zasnovani tako, da so kar se da neopazni, medtem ko ostaja nadzor nad njimi zmeraj preprost in enostaven.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Trpežnost in dolgotrajnost

Ker živite zaposleno ter aktivno življenje, potrebujete slušni aparat, ki vam bo lahko sledil. Vsi slušni aparati ReSound premorejo nanotehnološko zaščito "iSolate", ki varuje vsak del aparata pred prahom, znojem ter ušesnim maslom. Celoten slušni aparat pa varuje še dodaten vodoodbojen nanos. Vratca baterije slušnih aparatov so dvakrat tako močna, kot to zahtevajo predpisi. Te odlike poskrbijo za največjo vzdržljivost in zmanjšajo potrebe po popravilih in rezervnih delih. Slušni aparati ReSound so zaradi teh prvin diskretni in udobni, hkrati pa tudi zanesljivi in dolgotrajni.

Slusni center ReSound slusni aparati Cochlear vsadki specialist za sluh ORL

Bimodalna rešitev za sluh v partnerstvu Resound in Cochlear

Slušni aparati ReSound so v celoti usklajeni za delovanje s slušnimi vsadki Cochlear in omogočajo t. i. bimodalno rešitev za sluh, pri kateri uporablja oseba na enem ušesu vsadek, na drugem pa slušni aparat. Takšna konfiguracija se v mnogih primerih izkazuje za najprimernejšo rešitev, saj slušni vsadek na enem ušesu poveča tudi učinkovitost slušnega aparata ne drugem.

Prednosti bimodalne rešitve so:
Višja kakovost zvoka.
Izostren občutek za izvor in smer zvoka.
Boljše ločevanje govora in hrupa.
Večji užitek ob poslušanju glasbe.

Zraven tega so z izdelki obeh podjetij skladni tudi z vsemi napravami za brezžično pretakanje zvoka, ki se povsem samodejno prilagodijo takšni konfiguraciji slušnih pripomočkov.

 

Priznanja in nagrade

ReSoundova dediščina sega daleč v leto 1943. Od takrat je ReSound večkrat postregel s prelomnimi iznajdbami in tehnologijami v obdelovanju zvoka, kot je recimo kompresija "Wide Dynamics Range", ter ustvaril prvi slušni aparat, ki je skladen s prenosnimi napravami Apple in se ponaša z oznako MFI (Made for iPhone).

Med drugimi je ReSound ponosen prejemnik sledečih nagrad:

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Nagrada CES Innovation 2017

Najboljša inovacija v pristopnih tehnologijah, ki jo podeljuje Consumer Electronic Show, USA.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Die Goldene Concha 2016

Nagrada za najboljši nabor slušnih aparatov, ki jo podeljuje neodvisno združenje akustikov Nemčije.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Nagrada Golden Lobe 2016

Za najboljši sistem močne jakosti in najboljšo mobilno aplikacijo, ki jo podeljuje neodvisno združenje specialistov za sluh Združenega kraljestva.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Nagrada IHS Markit Innovation 2016 & 2017

Za najinovativnejšo tehnologijo na področju zdravja, fitnesa in tehnologije za nošenje, ki jo podeljuje IHS Markit Innovation Awards.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Pameten sluh ReSound – Smart Hearing

Vse inovacije ReSound so dosegle sinergijo in vrhunec v ekosistemu pametnih slušnih aparatov ter dodatne opreme in aplikacij "Smart Hearing". ReSound "Smart Hearing" uporablja sodobne pametne tehnologije, ki podpirajo in spremljajo vaše edinstvene potrebe, ter se prilagajajo vaši naglušnosti, vašemu življenjskemu slogu in zvočnemu okolju. Moč tehnologije ReSound "Smart Hearing" je med uporabniki slušnih aparatov postala globalno uveljavljena ter priznana kot vodilna v panogi.

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več?

Storite to sedaj in stopite v stik z našimi slušnimi akustiki in strokovnjaki za tehnologije slušnih aparatov ali pa obiščite nas slušni center.