Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Polževi in kostno-prevodni vsadki Cochlear

Ponudba najsodobnejših Cochlear polževih in kostno-prevodnih vsadkov

Slišite takoj in za zmeraj!

Odkrijte nabor naših preverjenih, življenje spreminjajočih rešitev za težave s sluhom, ki jim zaupa na stotine tisoč prejemnikov po vsem svetu.

Cochlear je pionir tehnologij in vodilni proizvajalec rešitev za osebe s težjo in težko naglušnostjo. Cochlear pa ne izdeluje zgolj izdelkov, temveč postane tudi vaš življenjski partner, ki vas bo podpiral na vsakem koraku vaše poti k boljšemu sluhu.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Polževi vsadki
Nucleus

Najnovejši zvočni procesor za polževe vsadke Nucleus 7 je 20 % manjši od tekmecev in tako najlažji ter najsodobnejši slušni procesor. Nucleus 7 je tudi prvi slušni procesor za polževe vsadke, ki je ustvarjen po standardu Made for iPhone, ter je v celoti skladen in povezljiv s prenosnimi napravami Apple.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Kostno-prevodni vsadki Baha

Ljudje po vsem svetu se že več kot petintrideset let povezujejo s svojim življenjem s pomočjo sistema kostno-prevodnih vsadkov Baha. Sistem Baha izkorišča naravno kostno prevodnost zvoka, zato je koristen učinek pri uporabnikovem poslušanju ter sporazumevanju nemudoma opazen. Procesor Baha je ustvarjen po standardu Made for iPhone ter je povsem skladen in povezljiv z vašimi prenosnimi napravami Apple.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Vsadki prihodnosti
Carina

Cochlear Carina je v celoti vsajen vsadek srednjega ušesa. Od slušnih aparatov ter ostalih procesorjev se razlikuje predvsem po tem, da je vsa tehnologija skrita pod kožo. Carina je 100% nevidna, vsajenost pod kožo pa prinaša še vrsto drugih koristnih učinkov na življenje s slušnim vsadkom. 

 
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Želite vedeti več o slušnih vsadkih?

Obiščite strani, kjer vam bomo poizkušali razjasniti zasnovo in tehnologije najsodobnejših rešitev za težje težave s sluhom.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Ne najdete odgovora ali pa se želite naročiti na pregled?

Stopite v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja ali pa pomagali na pot do učinkovite rešitve za vaše težave s sluhom.