Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Slušni aparat ReSound LiNX 3D

ReSound LiNX 3D je najnovejši in najnaprednejši digitalen slušni aparat. Z LiNX 3D boste v hrupnem okolju bolj razločno ter natančno prepoznavali tako govor kot ostale zvoke.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

ReSound LiNX 3D

ReSound LiNX 3D je naš najnovejši in najnaprednejši digitalen slušni aparat. Z LiNX 3D boste v hrupnem okolju bolj razločno ter natančno prepoznavali tako govor kot ostale zvoke. Slušni aparat ReSound LiNX 3D lahko uporabljate tudi kot brezžične slušalke in tako odkrijete povsem nove razsežnosti poslušanje, kjerkoli se že nahajate.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Najboljši zvok na voljo

ReSound Surround Sound pomeni, da boste slišali vseh 360 stopinj okoli sebe. Sedaj ni več potrebe za pogostim obračanjem glave v smeri izvora zvoka ali sogovornika.

Tehnologija ReSound prostorske zaznave "Spatial Sense" omogoči jasen in razločen občutek za izvor zvoka v prostoru okoli vas. V zapletenih pogojih za poslušanje pride do izraza tehnologija "Binaural Directionality III", ki omogoči, da se osredotočite na tisto, kar želite poslušati, brez da bi zato bilo potrebno utišati ali odstraniti zvoke iz ozadja.

Da bi poslušanje govora bilo jasnejše, zvok okolja pa bogatejši ter bolj živahen, poustvarjajo procesorji ReSound naravne lastnosti ušesa. 

50%

Ker je do 50 % uspešnejši pri razumevanja govora v raznovrstnih okoljih, boste lahko:

80%

slišali do 80 % več zvokov okolja in

40%

kljub temu razumeli govor do 40 % bolje.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Upravljajte s slušnim aparatom kar na vašem telefonu

Aplikacija ReSound Smart 3D omogoča, neposredno na vašem telefonu, spreminjanje glasnosti in izbor nastavitev, ki so prilagojene krajem, na katerih se pogosto zadržujete.

To omogoči izjemno hitro, enostavno ter neopazno prilagoditev slušnega aparata, ko se znajdete na kraju, na katerem se nahajate redno. Potreba po poseganju za uho in iskanju primernih nastavitev postane stvar preteklosti.

Mobilna aplikacija omogoča tudi iskanje slušnega aparata, ki ste ga pomotoma založili.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Pretakajte zvok neposredno iz vaše prenosne naprave Apple v slušni aparat

Pogovori po telefonu ali video klicu so s slušnim aparatom ReSound LiNX 3D povsem brez omejitev. V ReSound LiNX 3D jih je moč pretakati neposredno iz vašega telefona oziroma drugih prenosnih naprav Apple.

ReSound LiNX 3D se prične vesti, kot bi šlo za brezžične slušalke, v katere je moč – iz naprave, za katero ste se odločili – pretakati vse zvoke. Ta lastnost omogoča seveda tudi pretakanje zvoka medijskih vsebin. Uživajte v ogledu najljubše nadaljevanke na vaši napravi iPod, poslušajte glasbo ali brskajte po spletu – vedno boste ujeli prav vsako besedo.

➔ Skladnost z mobilnimi napravami

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Se želite znebiti nadležnega menjavanja baterij?

Slušni aparati ReSound LiNX 3D so za polnjenje priročna in stroškovno ugodna rešitev. Brez potrebe za vsakodnevnim, nadležnim menjavanjem baterij ponuja izjemno kvaliteto zvoka ter povezljivost z napravami Apple in drugimi priljubljenimi napravami.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Brezžični dodatki napravijo ReSound LiNX 3D še sposobnejši

Nabor brezžičnih naprav za pretok zvoka ReSound razširi vaš sluh tako po razdalji poslušanja kot glede zahtevnosti zvočnih okoliščin. Uporabite jih, da slišite govorca na drugem koncu konferenčne mize, ali v kongresni dvorani, ali za katedrom predavalnice.

V slušni aparat lahko pretakate tudi zvok televizije, glasbo ali zvoke drugih medijskih naprav. Zvok se v vaš slušni aparat zmeraj pretaka neposredno, kar pomeni, da ni potrebe za uravnavanjem glasnosti zvoka na napravi, iz katere zvok prihaja. Gledalci ali soposlušalci bodo tako lahko uživali v nespremenjeni glasnosti.

Če prejmete med pretakanjem zvoka telefonski klic, se pretok samodejno preklopi k zvoku telefona ter vrne k tistemu iz prevajalnika, ko pogovor zaključite.

➔ Brezžična oprema za pretakanje zvoka

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Izberite svoj slog in barvo

ReSound LiNX 3D je na voljo v široki paleti inačic in barv. Izberite barvo ter slog, ki vam najbolj ustrezata.

Vsak del slušnega aparata ReSound LiNX 3D je zaščiten pred vodo, prahom in ušesnim maslom z nanotehnološko zaščito "iSolate" ter jamči visoko vzdržljivost in dolgotrajno, brezskrbno uporabo.

Izvedenke

Zaušesni slušni aparat (BTE)

 
ReSound slusni aparati in specialist ORL sluh barve
 
 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Oglejte si navodila za uporabo, video posnetke, ki vam prikažejo ravnanje z aparati ter prenesite k sebi dokumente, jih želite imeti zmeraj pri roki.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več?

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o slušnih aparatih in vas vodijo do prave izbire aparata, ki bo zadovoljil vaše osebne potrebe in pričakovanja.