Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Seznanjanje ReSound slušnih aparatov z brezžičnimi napravami

Seznanjanje in povezovanje slušnih aparatov ReSound z brezžičnimi dodatki in mobilnimi napravami.

Seznanjanje slušnih aparatov s prenosnimi napravami

Pametna tehnologija slušnih aparatov ReSound omogoča, da jih brezžično povežete s svojimi telefoni, tablicami, brezžično opremo za pretakanje zvoka in drugimi napravami. ReSound vas z okoljem poveže s pomočjo visoko kakovostnega zvoka in prilagajanja vaših slušnih aparatov, ki je zmeraj na dosegu roke. Pametni digitalni slušni aparati ReSound so ustvarjeni po standardu Made For iPhone (ustvarjen za iPhone) in se v celoti usklajeno povezujejo z vašimi prenosnimi napravami Apple ter izbranimi napravami z operacijskim sistemom Android.

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Kako vzpostaviti povezavo

1. Preverite stanje baterije

V svoj slušni aparat ReSound vstavite delujočo baterijo. Vratca baterije pustite odprta tako, da se aparat ne more vključiti. 

2. Vključite brezžično povezavo Bluetooth

Iz dna ekrana vaše naprave Apple podrgnite navzgor in tako odprite nadzorno okence kontrolnega centra vaše naprave. Dotaknite se ikone Bluetooth.

3. Zaznajte vaš slušni aparat

Med tem, ko je povezava Bluetooth vključena, se odpravite k nastavitvami (settings / general / accessibility). Sedaj zaprite vratca za baterijo slušnega ali obeh slušnih aparatov ter ju tako prižgite. Vaša naprava Apple bo zaznala slušni aparat ali aparata, ki se bosta pojavila na ekranu. Dotaknite se imena "Hearing Aids".

4. Vzpostavite povezavo

Ko se pojavi na ekranu, se dotaknite imena modela vašega slušnega ali slušnih aparatov. Ko se bodo povezali z napravo Apple se bo ob imenu pojavila kljukica, ime pa se bo iz črne obarvalo v modro barvo. Pojavilo se bo izborno okence, v katerem se dotaknite ukaza "pair". Ko želite z napravo Apple povezati dva slušna aparata, se bo okence pojavilo za vsak slušni aparat posebej. Obakrat izberite ukaz "pair". Drugo okence se lahko pojavi šele nekaj sekund za prvim, zato ga potrpežljivo počakajte. Sedaj je vaš slušni aparat (ali aparata) povezan z vašo prenosno napravo Apple. Stanje slušnih aparatov lahko preverite v zavihku Hearing Aid. 

➔ Skladnost naprav

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Ali potrebujete natančnejša navodila ali tehnično pomoč?

Če ste naleteli na težave pri uporabi vašega aparata ali se želite dodatno podučiti o uporabi in prvinah naših slušnih aparatov se obrnite k stranem za tehnično podporo.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Potrebujete strokovno pomoč?

Naši akustiki vam z veseljem predlagajo najprimernejšo opremo za vaše potrebe ter pomagajo do znanja, ki je potrebno za njihovo uporabo.