Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Slušni aparat ReSound Magna

Naš nov, digitalni slušni aparat ReSound Magna omogoča izjemno ojačanje zvoka in bo poskrbel, da postane vaše poslušanje povsem nova in prijetna izkušnja.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

ReSound Magna

Nova izkušnja poslušanja!

Naš nov, digitalni slušni aparat ReSound Magna omogoča izjemno ojačanje zvoka in bo poskrbel, da postane vaše poslušanje povsem nova in prijetna izkušnja. ReSound Magna vsebuje sodobne tehnologije, ki omogočajo osebam s težjo ali težko naglušnostjo brezhibno poslušanje v zapletenih zvočnih okoliščinah.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Digitalni slušni aparat Super Power

ReSound Magna nudi ojačanje zvoka brez mikrofonije do 144 decibelov največje glasnosti in 86 decibelov ojačanja zvoka. Z ojačanjem upravlja sodoben sistem procesiranja zvoka "DFS Ultra", ki poskrbi za enakomerno in uravnoteženo ojačitev zvoka.

ReSound Magna ponuja izjemno kakovost zvoka ter poslušanje govora. Sistem "Surround Sound" in tehnologija "Adaptive Directionality" omogočita večji občutek za smer izvora zvoka, ponaša pa se tudi z vgrajenim procesorjem za preprečevanje šumov vetra ter tehnologijo "Noise Tracker II", ki poskrbi za dušenje neželenega hrupa.

ReSound Magna je ustvarjen za poslušanje visokih zvočnih frekvenc. Nova tehnologija oblikovanja zvoka "Sound Shaper" pretvori slabo slišne zvoke v slišne, tako da ob minimalnem popačenju stisne frekvenčno polje vseh zvokov.

Nanotehnologija iSolate

Vsi deli atraktivno in ergonomično oblikovanega slušnega aparata ReSound Magna so zaščiteni z nanotehnološko zaščito "iSolate" ter v ohišju, ki je robustno, vendar majhno in udobno za nošenje.

Dve izvedenki, pet barv

ReSound Magna je glede na želje in potrebe uporabnika na voljo v dveh izvedenkah in petih barvah.

Izjemno močni zaušesni slušni aparati (BTE)

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL
 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Oglejte si navodila za uporabo, video posnetke, ki vam prikažejo ravnanje z aparati ter prenesite k sebi dokumente, jih želite imeti zmeraj pri roki.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več?

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o slušnih aparatih in vas vodijo do prave izbire aparata, ki bo zadovoljil vaše osebne potrebe in pričakovanja.