Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Daljinski upravljavec za slušne aparate Remote Control 2

ReSound Remote Control 2, daljinski upravljavec za slušne aparate, ki polaga v vašo dlan preprosto upravljanje in pregled glasnosti ter programa, v katerem se nahaja vaš slušni aparat ReSound ali procesor Cochlear.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL Remote Control2 daljinski upravljalec za slusne aparate

Remote Control 2

Nadzor v vaši dlani.

Remote Control 2 polaga v vašo dlan preprosto upravljanje in pregled glasnosti ter programa, v katerem se nahaja vaš slušni aparat ReSound ali procesor Cochlear. Z njim lahko preklopite k pretočenemu zvoku iz ene izmed brezžičnih naprav, uravnavate ravnovesje med enim ter drugim slušnim aparatom ali opazujete trenutne nastavitve.

Uporaben v vsaki okoliščini

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL Remote Control2 daljinski upravljalec za slusne aparate

Na prostem

Ste se znašli v avtomobilu pri odprtem oknu? Zmanjšajte glasnost aparata na okenski strani in se izognite hrupu vetra in prometa.
Odhajate na poslovno pot? Enostavno preklopite na poosebljen program za okolje, v katerega se podajate.
Čakate, da vaša soproga opravi nakup v nakupovalnem središču? Sprostite se, sedite, prekinite zvok vašega slušnega parata ter si odpočijte od hrupnega zvoka v gneči ljudi.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL Remote Control2 daljinski upravljalnik za slusne aparate

Pretakanje zvoka

Želite gledati televizijo z vašimi otroki ali vnučki? Zagon naprave TV Streamer 2 se opravi z enim samim dotikom gumba. Zvok, ki se prične pretakati v vaš slušni aparat, ne vpliva na glasnost, ki prihaja iz same televizije. Poslušanje je spet popolno tako za vas kot vaše sogledalce.

Prilagodite lahko tudi razmerje glasnosti med pretočenim zvokom iz televizije in zvokom iz mikrofonov slušnega aparata. Na ta način bo moč razumeti tako zvok televizije kot pogovor tistih, ki gledajo z vami. 

➔ TV Streamer 2

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL Remote Control 2 daljinski upravljalnik za slusne aparate

Neopazen nadzor

Upravljanje s slušnim aparatom s pomočjo tipk na njegovem ohišju se pogosto zdi nerodno in neprijetno. Kljub temu da so slušni aparati ReSound oblikovani tako, da olajšajo nadzor s pomočjo tipk, je upravljanje z napravo ReSound Remote Control 2 še veliko bolj neopazno ter enostavno. Tipke na njem so večje ter osvetljene.
Večina proizvajalcev slušnih aparatov sicer ponuja daljinske upravljalnike, ki pa jih je najpogosteje potrebno nositi okoli vratu. Za razliko od teh lahko napravo Remote Control 2 nosimo kar v žepu ali torbici.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL Remote Control2 daljinski upravljalec za slusne aparate

Upravljajte s
slušnim aparatom
ali procesorjem

Če uporabljate pameten telefon, lahko za upravljanje vašega slušnega aparata ReSound ali slušnega procesorja Cochlear uporabljate mobilno aplikacijo Control.

Z njo boste z običajnimi dotiki telefonskega ekrana spreminjali glasnost in program, v katerem želite, da se nahaja. Vse to, brez da bi pritegovali pozornost na obstoj aparata za vašim ušesom.

➔ ReSound Control aplikacija

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Prenesite digitalne izvode navodil za uporabo, prebrskajte pogosta vprašanja, poglejte video navodila in tako poizkusite odpraviti težave pri uporabi vašega aparata.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL Remote Control 2 daljinski upravljalnik za slusne aparate

Se odločate za nakup?

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o brezžični dodatni opremi, skladnosti s slušnimi aparati ReSound in procesorji Cochlear ter predstavijo, kako lahko le-ti spremenijo vaše življenje.