Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Mikrofon za slušni aparat ReSound Phone Clip +

ReSound Phone Clip +, mikrofon za slušne aparate za vse pametne naprave, ki premorejo povezljivost Bluetooth.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Phone Clip +

Za vse pametne naprave, ki premorejo povezljivost Bluetooth.

Pretakajte zvok iz prenosnih naprav Android ali drugih naprav z brezžično povezavo Bluetooth ter pretvorite svoj slušni aparat ali slušni vsadek v zmogljive brezžične slušalke. 

Phone Clip mikrofon za slusni aparat in telefon Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Prisluhnite razločnim telefonskim pogovorom, kjerkoli se nahajate

Ena izmed najzahtevnejših reči pri naglušnosti so telefonski pogovori. Besede, ki jih ne razberete, lahko povzročajo nesporazume in nejevoljo na obeh straneh pogovora.

Phone Clip + poskrbi, da pretakate zvok pogovora neposredno v vaš slušni aparat ali procesor slušnega vsadka iz vseh znamk telefonov, ki podpirajo povezavo Bluetooth. Vi in oseba, s katero se pogovarjate, lahko spet uživata v udobnem sporazumevanju, čeprav sta se znašla v hrupnem okolju.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL Phone Clip mikrofon za slusni aparat in telefon

Enostaven in vsestranski

Phone Clip + omogoča uporabo vašega telefona brez rok s povezavo Bluetooth in se enostavno pripenja k vašim oblačilom. Pametnim slušnih aparatom "Smart Hearing" omogoči tudi povezavo z dvema napravama Bluetooth sočasno. Tako je moč biti hkrati povezan z, recimo, zasebnim in službenim telefonom.

Ko se Phone Clip + uporablja s kakšno drugo napravo za pretok zvoka, kot je recimo TV Streamer 2, bo zvonec vašega telefon ustavil pretok zvoka televizije in vam ponudil izbiro med pričetkom in zavrnitvijo telefonskega pogovora.

➔ TV Streamer 2

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL ReSound Control app za slusne aparate in Samsung telefon

Povežite brezžične dodatke z vašo napravo Android

Phone Clip + je brezžična naprava, ki popolnoma preobrazi vašo izkušnjo poslušanja s slušnimi aparati ReSound ali vsadki Cochlear.

Aplikaciji ReSound ali Cochlear Control in naprava Phone Clip + pretvorita vaš telefon Android v daljinski upravljalnik, ki omogoči prilagajanje in nadzor nad glasnostjo ter programi vašega slušnega aparata ali procesorja z enostavnim dotikom ekrana vašega telefona.

➔ ReSound Control app

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Oglejte si navodila za uporabo, video posnetke, ki vam prikažejo ravnanje z aparati ter prenesite k sebi dokumente, jih želite imeti zmeraj pri roki.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več?

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o slušnih aparatih in vas vodijo do prave izbire aparata, ki bo zadovoljil vaše osebne potrebe in pričakovanja.