Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Mikrofon za slušni aparat ReSound Multi Mic

ReSound Multi Mic, mikrofon za slušne aparate omogoča kristalno jasen zvok do petindvajset (25) metrov oddaljenosti.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Multi Mic

Kristalno jasen zvok do petindvajset (25) metrov oddaljenosti.

Sodelovanje v pogovoru za velikim omizjem, na poslovnem sestanku ali predstavitvi v kongresni dvorani lahko predstavlja za naglušne velik izziv, saj se dozdeva, da se glasovi zlivajo eden v drugega. Multi Mic to težavo odpravi ter omogoči, da slišite bistveno dlje ter bistveno bolj razločno.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Pameten in prilagodljiv mikrofon za slušne aparate

Mikrofon Multi Mic za slušne aparate ReSound in procesorje Cochlear predstavlja majhno in učinkovito rešitev za poslušanje do petindvajset (25) metrov oddaljenih virov zvoka, brez da bi za to morali okoli vratu nositi dodatno napravo. Multi Mic enostavno namestite ležeče na ravno podlago, kot je miza, in samodejno bo preklopil v stanje, ki je prilagojeno za zajemanje zvoka večje skupine govorcev.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Mikrofon za vsako okoliščino

V okoliščinah, kjer se pogovarjate z eno samo osebo, preprosto pripnite Multi Mic k oblačilu sogovornika ter uživajte v kristalno jasnem pogovoru, ki ga ne motijo hrupne okoliščine ali zvoki iz ozadja. V pokončni legi se Multi Mic samodejno prilagodi za poslušanje enega samega govornika. 

Multi Mic je opremljen tudi z indukcijsko zanko, vhodom za radio sprejem FM ter vhodom za analogni zvočni vodnik "mini jack", s katerim je nanj moč priključiti vse naprave, ki premorejo izhod za slušalke.

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Oglejte si navodila za uporabo, video posnetke, ki vam prikažejo ravnanje z aparati ter prenesite k sebi dokumente, jih želite imeti zmeraj pri roki.

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več?

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o slušnih aparatih in vas vodijo do prave izbire aparata, ki bo zadovoljil vaše osebne potrebe in pričakovanja.