Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Polžev vsadek Cochlear Nucleus 7

Spoznajte Nucleus 7 – najmanjši slušni procesor na tržišču in prvi, ki je zasnovan po standardu Made for iPhone ter je v celoti skladen in povezljiv s prenosnimi napravami Apple.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Zvočni procesorji Nucleus

Spoznajte Nucleus 7 – najmanjši slušni procesor na tržišču in prvi, ki je zasnovan po standardu Made for iPhone ter je v celoti skladen in povezljiv s prenosnimi napravami Apple in napravami Android.

Naša najmanjša in najlažja rešitev za sluh tako združuje izjemno udobje nošenja, preverjeno učinkovitost poslušanja ter brezkompromisno povezljivost z digitalnim svetom. 

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Nucleus 7

Nucleus 7 je procesor, ki ne ponuja le nepremagljive kakovosti zvoka, temveč se tudi samodejno prilagaja vašim potrebam in okolju, v katerem se nahajate, naj bo to delovno mesto, hrupen javni prostor ali sprehod v naravi.

Ob tem boste lahko zmeraj gotovi, da v vsaki okoliščini slišite kar se da kakovostno. Nucleus 7 je opremljen s tehnologijo SmartSound iQ in SCAN, ki samodejno opravi na stotine prilagoditev procesorja in tako poskrbi za največjo učinkovitost v vsakem trenutku in okolju, brez da bi se s tem morali ukvarjati vi.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Prvi in edini skladen zvočni procesor s prenosnimi napravami Apple ter Android

Z najnovejšo tehnologijo Bluetooth in procesorjem Nucleus 7 je iz vaše naprave Apple ali Android moč pretakati zvoke, kot so telefonski pogovori, glasba ali video, neposredno v vaš procesor. Na ta način se izognete vpletanju zvokov iz okolice in poslušate kristalno čist, jasen in vam prilagojen zvok.

Vaš telefon postane z mobilno aplikacijo Nucleus Smart tudi naprava za popoln nadzor in upravljanje s procesorjem, ki se ga ni več potrebno dotikati. Z dotikom ekrana na telefonu lahko spremenite nastavitve zvoka in programov, pristopate do svojih podatkov o sluhu ter poiščete založen ali izgubljen procesor.

iPhone ANDROID.png
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Brezžična svoboda

S procesorjem Nucleus 7 lahko uživate v resnični brezžični svobodi in se povezujete z dodatno opremo iz sistema True Wireless, ki omogoča, da doživite kristalno čist zvok vaše televizije, razširite svoj sluh na večje razdalje v velikih prostorih in prisluhnete širšim skupinam govorcev. Gledanje televizije z bližnjimi spet postane užitek za vse, saj ni več potrebe po prilagajanju glasnosti televizije same.

Skladnost brezžične opreme z aparati Cochlear in ReSound omogoča tudi sočasno bimodalno uporabo brezžične opreme ter ponuja visoko kakovosten stereo zvok v obeh ušesih, čeprav hkrati uporabljate Cochlearjev vsadek in slušni aparat ReSound. 

➔ Brezžični dodatki

en_general_reddotaward2018winner_logo_150x107.png
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Bogatejša bimodalna izkušnja

Uporaba slušnega aparata in vsadka je postala zares usklajena. Cochlear in ReSound sta sklenila zavezništvo ter zasnovala svoje najnovejše naprave tako, da so ustvarjene ter prilagojene za neopazno sočasno uporabo. S tem omogočajo najkakovostnejšo in udobno bimodalno rešitev, ki lahko prispeva k bistvenemu izboljšanju vašega poslušanja. 

Obe napravi pa sta skladni tudi z mobilnimi napravami Apple ter brezžično dodatno opremo. Zvok lahko pretakate vanje iz istih naprav, procesorja pa upravljate in nadzirate z isto pametno aplikacijo. Skladnost slušnega vsadka ter slušnega aparata je dosegla popolnost. 

➔ Več o bimodalni Cochlear ReSound rešitvi

 

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Nucleus Kanso

Zvočni procesor, ki ne sedi za ušesom in je tako majhen in udoben, da boste pozabili, da ga nosite. V okolici je Kanso komaj opaziti.

Kanso je rešitev za sluh, ki daje samozavest in vrača celovit užitek v življenju. Procesor uporablja, kljub drugačni obliki, isto vodilno tehnologijo kot procesor Nucleus 6. Od njega lahko pričakujete vrhunske rezultate in užitek ob poslušanju brez kompromisov zaradi njegove majhnosti in udobnosti. 

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Nucleus 6

 

Kot predhodnik procesorja Nucleus 7 vsebuje Nucleus 6 obilico skupnih tehnologij. S pomočjo dveh mikrofonov ter samodejnega prilagajanja okolju s tehnologijo SmartSound iQ omogoča vrhunsko kakovost poslušanja. Omogoča pa tudi brezžično povezljivost z dodatno opremo za neposredno pretakanje zvoka iz telefona, televizije ter drugih zvočnih predvajalnikov. Dodatna oprema omogoča tudi razširitev dometa poslušanja na večje razdalje in hrupna okolja.

Procesor Nucleus 6 je izdelan iz najodpornejših materialov in zaščiten z nanotehnološko prevleko, ki zagotavlja brezskrbno uporabo tudi za vaše igrive otroke, z dodatkom Aqua + pa lahko celo uživajo v vodnih dejavnostih.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Cochlearjevi polžkovi vsadki oz. elektrode

Cochlearjev nabor polževih vsadkov oziroma elektrod je plod več kot tridesetih let revolucionarnih kliničnih in tehnoloških raziskav. 

Cochlearjevi znanstveniki in inženirji se zavedajo, da ima vsak od nas nekoliko drugačno anatomijo. Zaradi tega je Cochlear razvil najširšo paleto elektrod, ki lahko jamčijo kar se da kakovosten zvok, ločljivost in udobje prav za vaše edinstveno uho.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Sistem Aqua+

Procesorji Nucleus že kot takšni uživajo v najvišji oceni za odpornost proti vodi, z dodatkom Aqua + pa postanejo tako rekoč povsem vodotesni ter dovoljujejo vam ali vašemu otroku sproščen užitek v plavanju in drugih priljubljenih vodnih športih.   

 
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Magnetna resonanca

Cochlear je poskrbel za redke slučaje, ko mora prejemnik polževega vsadka opraviti pregled z magnetno resonanco.

Elektrode Nucleus Freedom in Profile so prejele dovoljenje za izpostavljenost magnetnemu sevanju do jakosti 3.0 Tesla, če magnet odstranimo, ter do 1.5 Tesla z magnetom na svojem mestu ob uporabi povoja Cochlear Nucleus in Splint Kita.

 
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o polžkovih vsadkih ter najsodobnejših tehnologijah in vas vodijo do prave rešitve za vaš sluh, ki bo zadovoljila vaše osebne potrebe ter pričakovanja.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Oglejte si navodila za uporabo, video posnetke, ki vam prikažejo ravnanje z aparati ter druge dokumente, ki jih želite imeti zmeraj pri roki in vam bodo olajšali vzdrževanje ter upravljanje z vašim Cochlear slušnim procesorjem.