Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Vsadek srednjega ušesa Cochlear Carina

Sistem Cochlear Carina je v celoti neviden vsadek srednjega ušesa, ki, za razliko od drugih slušnih pripomočkov, nima zunanjega dela. Vsa tehnologija je skrita pod kožo, kar pomeni, da je 100-odstotno neviden.

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Carina vsadki srednjega ušesa

Vsadki srednjega ušesa Carina

Slušni aparat ni za vsakogar. Nekateri smatrajo, da ne ponuja najboljše rešitve za njihove težave, za druge predstavlja preveč dela ali pa se jim dozdeva neudoben. 

Obstajajo tudi takšni, ki smatrajo, da jih ovira pri delu ali pa preprečuje, da se posvečajo priljubljenim dejavnostim. Mnogi tudi ne želijo sprejeti, da bi okolica opazila slušni pripomoček in njihovo težavo s sluhom.

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Carina neviden polzkov vsakdek

100% nevidna rešitev za sluh

Sistem Carina je v celoti neviden vsadek srednjega ušesa, ki, za razliko od drugih slušnih pripomočkov, nima zunanjega dela. Vsa tehnologija je skrita pod kožo, kar pomeni, da je 100-odstotno neviden.

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Carina polzkov vsadek za vsako okolje

V vsakem okolju in okoliščinah

Celotna nameščenost pod kožo omogoča, da ga uporabljate prav v vseh okoliščinah in trenutkih življenja, brez da bi zanj potrebovali dodatno zaščito. Zaščito si deli z vami v obliki vaše kože. Voda, veter, prah in vsi ostali zunanji vplivi zanj tako ne predstavljajo nič večjo težavo kot za vaše telo.

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Carina slisite ves cas Carina polzkov vsadek

Slišite 24 ur na dan

V celoti vsajen sistem Carina omogoči, da živite svoje življenje brez kakšne koli omejitve, ki jih prinašajo zunanje nameščeni procesorji. Slišite, ko krenete k počitku, in budilko, ki vas prebudi. Vaše življenje postane spet svobodno, vašega pripomočka pa ne boste nikakor mogli izgubiti ali pomotoma vreči po tleh.

 

Je Cochlear Carina prava rešitev zame?

Če se spoprijemate z zmerno ali težjo senzorično-nevralno ali mešano izgubo sluha, vaš slušni aparat pa več ne zaleže, je lahko sistem Cochlear Carina idealna rešitev za vas.

Seznanite se z delovanjem vsadkov na sledeči povezavi:
➔ Kaj so vsadki

 

Kako deluje Cochlear Carina?

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh kako delujejo Cochlear Carina polzkovi vsadki

Popolnoma vsajen mikrofon ① zajema zvok skozi kožo ter ga pošlje v notranji zvočni procesor ②, ki zvok obdela, ter ga posreduje k pričvrščenemu sistemu MicroDrive™ ③, ki predstavlja gonilno silo vsadka. 

Sprožilec MicroDrive™ spremeni električne signale v mehanične tresljaje in s temi draži drobcene kosti v vašem ušesu ④, ki omogočajo, da slišite zvok jasno in v naravni obliki. 

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Cochlear Carina polzkovi vsadki feedback control

Mikrofonija
Mikrofonija je pod nadzorom ter zagotavlja, da prihaja do manj žvižganja in neprijetnega hrupa v visokih frekvencah. Ko se znajdete na sestanku ali med prijatelji, boste tako doživljali manj neprijetnih zvočnim motenj.

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Cochlear Carina polzkovi vsadki feedback control

Vsa jakost, ki jo potrebujete
Sistem Carina je eden izmed najmočnejših vsadkov srednjega ušesa na tržišču. To pomeni, da lahko oseba sliši enako dobro kot s slušnim aparatom v mirnem ali hrupnem okolju.

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Cochlear Carina polzkovi vsadki feedback control

Čist in naraven zvok
Slišite bolj jasno in ločljivo ter ulovite vsako besedo, ki jo izreče vaš sogovornik, čeprav ste se znašli v zahtevnem vetrovnem okolju. 

Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Cochlear Carina polzkovi vsadki feedback control

Povečano zadovoljstvo
Raziskave so pokazale, da so prejemniki sistema Cochlear Carina po prilagoditvi z njim bistveno bolj zadovoljni kot s slušnim aparatom.

Dodatna oprema

Sistem Carina vsebuje vrsto dodatne opreme, ki omogočajo, da preživite dan s kar se da malo nepotrebnih opravkov.

 
Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh polnilec
 

Polnilec baterije

Polnjenje baterije je enostavno in traja približno štirideset minut. To lahko opravite med tem, ko gledate televizijo. Do konca ogleda vaše priljubljene oddaje bo vaša baterija spet polna in pripravljena na pot.

Super močna baterija za polnjenje omogoča do 32 ur poslušanja z enim samim polnjenjem. Življenjska doba baterije je do 4000 polnjenj, kar znaša več kot 10 let uporabe. 

 
Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Carina daljinski upravljalec
 

Daljinski upravljalnik

Na voljo je tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča kolobarjenje med programi ali urno spreminjanje glasnosti, ko to potrebujete. Tako boste zmeraj lahko pripravljeni na okolje, v katerem se znajdete. 

 
Cochlear polževi vsadki in implanti specialist ORL sluh Carina dodatni zvocni procesor
 

Dodaten zvočni procesor Button®

Sistem Carina je moč uporabljati tudi z dodatnim zvočnim procesorjem Button®. Ta lahek in majhen dodatek omogoči še močnejše ojačanje zvoka v zahtevnih okoljih, če se pripeti, da vsajen procesor ne zadošča. 

 
Cochlear polzevi vsadki in implanti specialist ORL sluh stopite v stik

Želite izvedeti več?

Naši strokovnjaki za sluh ORL vam z veseljem povedo več o najsodobnejših tehnologijah polžkovih vsadkov ter vas vodijo do prave rešiteve za vaš sluh, ki bo zadovljia vaše osebne potrebe in pričakovanja.