Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Sistem za kostno-prevodne vsadke Cochlear Baha Sistem

Ker so vaše slušne potrebe edinstvene in se lahko spreminjajo skozi čas, morda danes potrebujete drugo rešitev, kot jo boste čez nekaj let. Sistem Cochlear Baha 5 ponuja 3 procesorje, ki jih nosimo ob glavi – vsak je namenjen različno močni naglušnosti vse do 65 decibelov.

Sistem Baha

Procesor Baha je lahko pričvrščen
ob glavo na štiri načine.

Ker so vaše slušne potrebe edinstvene in se lahko spreminjajo skozi čas, morda danes potrebujete drugo rešitev, kot jo boste čez nekaj let. Sistem Baha 5 ponuja 3 procesorje, ki jih nosimo ob glavi – vsak je namenjen različno močni naglušnosti vse do 65 decibelov.

Od najmanjšega do najmočnejšega ste lahko prepričani, da nudijo vsi procesorji Baha 5 najnaprednejše tehnologije, ki bodo pomagale slišati kar se da dobro v vsakem okolju.

Kostno-vsajeni sistemi

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Sistem Baha® Attract

Sistem Baha Attract je udoben ter enostaven za uporabo in ne potrebuje vsakodnevne nege kože. Rokovanje z zvočnim procesorjem je enostavno, saj se ta preprosto sprime z magnetom, ki ga drži na mestu. Za dodatno udobje in učinkovitost vsebuje magnet edinstveno blazinico Baha SoftWear™, ki se nežno prilagodi koži ter poveča udobje nošenja. 

Sistem Attract temelji na zanesljivem vsadku Baha z edinstveno površinsko tehnologijo TiOblast™, ki se je ob dolgotrajnih raziskavah izkazala za naš najbolj čvrst vsadek. Izjemna stabilnost vsadka pomeni, da boste imeli dostop do zvoka prej, kot je to bilo kdaj možno. Glede na priporočilo vašega specialista za sluh je lahko to že do štiri tedne po operaciji.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Sistem Baha® Connect

Sistem Baha Connect je enostaven in neposreden način vsaditve, ki zahteva le nekaj malega dnevne nege. Rokovanje z zvočnim procesorjem je enostavno, saj le-tega zgolj pripnemo ob temelj vsadka, ki ga drži na mestu. Cochlearjeva tehnologija DermaLock™ stabilizira okolico temelja in omogoča krajši kirurški poseg, hitrejše celjenje in izvrstne kozmetične rezultate. 

Sistem Connect temelji na zanesljivem vsadku Baha z edinstveno površinsko tehnologijo TiOblast™, ki se je ob dolgotrajnih raziskavah izkazala za naš najbolj čvrst vsadek. Izjemna stabilnost vsadka pomeni, da boste imeli dostop do zvoka prej, kot je to bilo kdaj možno. Glede na priporočilo vašega specialista za sluh je lahko to že do štiri tedne po operaciji.

Sistemi brez kostne vsaditve

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Baha® SoundArc

Obstoječi demonstracijski in predoperacijski sistemi pritrditve kostno-prevodnih vsadkov pogosto ne prikažejo vse svoje moči in lahko razočarajo. To se bo sedaj spremenilo. Cochlear je ustvaril vznemirljivo novo možnost – edinstven sistem Baha SoundArc. Naj si gre za prvo predstavitev ali dolgotrajnejšo uporabo, bo SoundArc omogočil vašemu otroku slišati bolje kot kadarkoli prej.

SoundArc je sodobnega videza, ki je všečen vsem. Je lahek, praktičen in kot sončna očala ga je povsem enostavno nadeti ali sneti. Prilega se čvrsto ter udobno in vaš otrok ter vi boste gotovi, da bo ostal na glavi, tudi ko se zabavate.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Baha® Softband

Vsak otrok ima pravico do zadovoljujočega in aktivnega poslušanja ob svojih prvih korakih. Učenje sporazumevanja se prične zgodaj, mnogo preden vaš otrok izusti svoj prvi "ma-ma" ali "a-ta". Če je vaš otrok diagnosticiran s prevodno, mešano ali enostransko naglušnostjo, je izjemnega pomena poiskati pomoč kar se da hitro. 

Raziskave so pokazale, da lahko z zavlačevanjem rehabilitacije otroku onemogočimo, da v prihodnosti doseže svoje vrstnike brez težav s sluhom. Čakanje preprosto ni na voljo. Cochlear je zato želel ponuditi rešitev nošenja procesorja, ki je za majhnega otroka kar se da udobna in omogočiti korist slušnih pripomočkov čim hitreje in čim pogosteje. Na ta način lahko kakovostno podpremo otrokova odločujoča leta učenja jezika ter sporazumevanja.

 
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Če želite izvedeti več o ravnanju s kostno-prevodnimi vsadki Baha vas prosimo, da obiščete strani za tehnično podporo.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti kateri Sistem Baha je primeren za vas ali vašega otroka?

Prosimo stopite v stik s našimi specialisti za sluh ORL.