Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Kostno-prevodni vsadek Cochlear Baha® 5

Cochlear Baha 5, najmanjši kostno-prevodni procesor na tržišču. Kljub temu da je 20 % manjši od konkurenčnih procesorjev, je Baha 5 zvrhan z naprednimi tehnologijami za sluh.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Družina Baha 5

Naravna pot do sluha

Čeprav pripotuje veliko zvoka v naše uho skozi zrak, je delež tresljajev, ki doseže uho preko tresljajev lobanje, več kot nezanemarljiv. Oseba z zdravim sluhom sliši večino svojega glasu prav zaradi prevodnosti lobanjske kosti, saj potuje sam glas proč.

Težave z zunanjim ali srednjim ušesom lahko ovirajo pot zvoka do notranjega ušesa po zraku, medtem ko na kostno prevodnost ne vplivajo. Slušni aparat se zanaša na ojačanje zvoka, ki potuje do notranjega ušesa po zraku, medtem ko kostno-prevodni vsadek to pot zaobide ter izkoristi naravno zmogljivost kosti za prenašanje zvočnega valovanja. S tem pristopom je moč slišati bolje in jasneje, kot je to možno s slušnim aparatom.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Pameten zvočni procesor

Družina procesorjev Baha 5 je zasnovana v skladu s standardom Made for iPhone in omogoča popolno skladnost ter povezljivost s prenosnimi napravami Apple, kot so iPhone, iPad in iPod Touch. Brezžična povezava Bluetooth omogoča neposreden pretok zvoka, bodisi da poslušate glasbo, bodisi da se pogovarjate po telefonu ali gledate video posnetke. Med tem lahko tudi upravljate z glasnostjo – in sicer vse to, brez da bi potrebovali dodatne naprave.

➔ Več o povezljivosti s prenostnimi napravami

Combo_logo_iPod_iPhone_iPad_110812
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Resnična brezžična svoboda

Nabor brezžičnih dodatkov za pretok zvoka razširi vašo izkušnjo poslušanja in vam omogoči, da prisluhnete dnevu kar se da brez omejitev.
Brezžični dodatki omogočajo, da prisluhnete televiziji, brez da bi bilo za to potrebno zviševati jakost zvoka na televiziji. Omogočajo, da slišite v velikih prostorih ali med gnečo ljudi ali pa da se povežete z vrsto drugih zvočnih virov, s katerimi se srečujemo vsak dan. Povezovanje z vašimi elektronskimi napravami ima tako skupno eno samo reč – nobenih žic ali vodnikov.

➔ Več o brezžičnih dodatkih

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Usklajevanje z barvo las

Zvočni procesorji Baha 5 so na voljo v vrsti barvnih odtenkov, ki oponašajo najpogostejše barve las. Med temi gotovo najdete najprimernejšo za vas in tako procesor napravite še bolj neopazen. 

➔ Več o sistemu Baha

Zvočni procesorji Baha 5

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Baha 5

Najmanjši kostno-prevodni procesor na tržišču

Kljub temu da je 20 % manjši od konkurenčnih procesorjev, je Baha 5 zvrhan z naprednimi tehnologijami za sluh. Med testiranjem procesorja je kar devet od desetih uporabnikov izrazilo, da jim zasnova in neopaznost procesorja Baha 5, med tremi primerljivimi procesorji na tržišču, najbolj odgovarja. 

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Baha 5 Power

Za več moči in nadzora

Baha 5 Power je ustvarjen za osebe, ki potrebujejo večje ojačanje zvoka. Uporablja najsodobnejše tehnologije Cochlear, ki vam pomagajo slišati in se sporazumevati z lahkoto ter samozavestjo. Baha 5 Power omogoča, da živite svoje življenje ponovno tako, kot si želite.

Gre za najbolj vzdržljiv procesor, ki ga je ustvaril Cochlear, in omogoča enostaven nadzor z novo zasnovanimi tipkami za glasnost ter svetlobnimi oznakami LED na ohišju. Baterija v procesorju nudi do 30 % daljšo življenjsko dobo kot prejšnja generacija in se nahaja v novem vrtljivem predalčku, ki omogoča veliko enostavnejšo uporabo.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Baha 5 SuperPower

 

Nova revolucionarna “Super Power” rešitev za sluh

Cochlear Baha 5 Super Power je zasnovan tako, da omogoča osebam z močnejšo naglušnostjo lažje poslušanje in več užitka v zapletenih in težavnih zvočnih okoljih. Gre za prvi in edini kostno-prevoden procesor, ki sedi za ušesom, in omogoča največje ojačanje zvoka med procesorji iz družine Baha 5. 

Njegova posebnost je edinstvena zasnova, ki izkorišča tehnologije procesorjev Nucleus in tako ponuja več moči kot kateri koli drug kostno-prevodni procesor na tržišču. Vse to pa omogoča v udobnem in diskretnem ohišju, ki ga nosimo izza ušesa.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Baha Sistem

Slušne procesorje Baha 5 lahko usidramo v kost na dva načina ali pa jih nosimo nameščene nad kožo. Sistem Baha tako omogoča preizkus ali navajanje na kostno-prevodni procesor brez operacije, za katero se lahko odločite, ko boste povsem prepričani v kostno-prevodno rešitev za vaš sluh.

 
Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več?

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o polžkovih vsadkih ter najsodobnejših tehnologijah in vas vodijo do prave rešitve za vaš sluh, ki bo zadovoljila vaše osebne potrebe ter pričakovanja.

Cochlear polzevi vsadki in implantati specialist za sluh ORL

Tehnična podpora

Oglejte si navodila za uporabo, video posnetke, ki vam prikažejo ravnanje z aparati ter druge dokumente, ki jih želite imeti zmeraj pri roki in vam bodo olajšali vzdrževanje ter upravljanje z vašim Cochlear slušnim procesorjem.