Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

74 Vojkova cesta
Ljubljana, Ljubljana, 1000
Slovenia

(01) 580 05 22

Slušni aparati ReSound
Slušni vsadki Cochlear
Specialisti za sluh ORL

Brezžična oprema za slušne aparate

Brezžična dodatna oprema za slušne aparate in slušne vsadke, ki vas poveže s telefonom in drugimi zvočnimi viri, kot so televizija ali radio. 

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL dodatna oprema za slusne aparate

Razširite svoj sluh

Širok nabor brezžičnih dodatkov za slušne aparate ReSound in slušne procesorje Cochlear lahko dramatično izboljša vašo izkušnjo poslušanja. Vsa brezžična dodatna oprema je zasnovana tako, da z vašim aparatom oz. procesorjem sodeluje kar se da samodejno ter ne zahteva večjega tehničnega znanja.

Preglejte našo brezžično dodatno opremo ter izberite najprimernejšo za vaše potrebe.

Multi Mic

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL mikrofon za slusne aparate

Izboljšanje razumevanja

Razumevanje govora postane z brezžičnim mikrofonom Multi Mic resnično popolno v vseh okoliščinah. Naj gre za pogovor z eno osebo ali sporazumevanje v večji skupini, je z njim moč razločevati govor brez naporov. Tudi veliki prostori ali okolje z veliko hrupa ne prestavljajo več nepremagljive ovire za kakovostno razumevanje.

➔ Multi Mic

Phone Clip +

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL mikrofon za slusne aparate

Kristalno čisti telefonski klici

Z napravo Phone Clip + je moč telefonske klice brezžično pretakati neposredno v vaš slušni aparat ali procesor. Phone Clip + omogoči kristalno jasne pogovore brez motenj in hrupa iz okolice.

➔ PhoneClip +

TV Streamer 2

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Neposredno pretakanje iz televizije in drugih zvočnih predvajalnikov

Z napravo TV Streamer 2 je moč v slušni aparat ReSound ali procesor Cochlear brezžično pretakati zvok televizije in drugih naprav, ki predvajajo zvok. Vaš slušni aparat ali procesor se spremeni v visokokakovostne brezžične slušalke in omogoči užitek v vaših najljubših zvočnih medijskih vsebinah.

➔ TV Streamer 2

Remote Control 2

Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Nadzor v vaši dlani

Z napravo Remote Control 2 je moč nadzirati glasnost, kolobariti med programi in pretakati zvok iz različnih virov brez dotikanja slušnega aparata ReSound ali procesorja Cochlear. Za nadzor zadostujejo enostavni ukazi na daljinskem upravljalniku Remote Control 2.

➔ Remote Control 2

 
Slusni center ReSound slusni aparati specialist za sluh ORL

Želite izvedeti več?

Naši akustiki vam z veseljem povedo več o brezžični dodatni opremi za slušne aparate ReSound in slušne procesorje Cochlear ter vas popeljejo do izbora opreme, ki bo optimalno razširila vašo izkušnjo brezžičnega poslušanja in upravljanja s slušnim aparatom ali procesorjem.